Nieuwsbrief

Case-studies, publicaties, inspiratie


 • Canon over Keramia Keramia in het nieuws


  Technologiereus Canon besteedt in een uitgebreide case study aandacht aan de innovatieve workflow van Keramia. Lees in het artikel van Canon hoe en waarom ons team baksteen tot leven wekt met Canon apparatuur.

 • Landgoed Nieuw Cruysbergen Case study


  Een bosrijke omgeving, 50 hoogsegment woningen en baksteen in herfstkleuren. Architect Rien de Ruiter van Klunder Architecten en Niels Tatters van Giesbers Ontwikkeling zetten VisuWalls succesvol in bij woonworkshops en een optimale projectpresentatie.

 • Stadswoningen Zuiderbreedte Case study


  Voor project Zuiderbreedte is de gehele workflow van Keramia benut. Van baksteenselectie tot inrichting van de verkoopruimte. Lees hier hoe ABB Ontwikkeling ervoor kiest kopers volledig te informeren over baksteen.

 • Hof van Dedem Case study


  Op het project Hof van Dedem worden Keramia VisuWalls ingezet in verschillende fases van het project. Zo hangen de geschaalde VisuWalls van de baksteen prominent in de bouwkeet. Keramia levert hier ook vlakke gebakken dakpannen.

 • Zomers mixen! Inspiratie


  Een VisuWall wordt normaliter specifiek voor úw baksteenproject opgezet. Net voor de bouwvak wil Keramia u kennis laten maken met drie VisuWalls van zomermixen. Het zijn mixen van baksteen geïnspireerd op ons zomergevoel.